ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

του: Αντώνη Παπαντωνίου

Επειδή μερικοί έχετε λυσσάξει ότι δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα με τα Μνημόνια γιατί βρίσκονται υπό το Αγγλικό Δίκαιο, γιατί έτσι σας είπαν και σας φόβισαν οι Δωσίλογοι αλλά και γιατί είσαστε όλοι Νομομαθείς, επί τέλους διαβάστε το πιο κάτω, λίαν περιληπτικό, και, αν νομίζετε, σταματήστε αυτό το «Μοιρολόι»:

ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ: Το Αγγλικό Εμπορικό Δίκαιο του 1974 (Consumer Credit Act/1974, όπως ισχύει, ορίζει ότι: «Όταν ένας Δανειστής οδηγεί τον Οφειλέτη του στη Χρεωκοπία απαιτώντας να πληρωθούν με δυσβάστακτο τρόπο, με όρους, με συνθήκες και δεσμεύσεις υπέρ του, τότε αυτό το Χρέος είναι ΛΗΣΤΡΙΚΟ και καταγγέλλεται»….. Επιπλέον υπάρχουν, το ΔΟΓΜΑ «CALVO», πολλές Διεθνείς Συμβάσεις και Αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων. Συνεπώς μην λέμε κουβέντες όταν δεν ξέρουμε, επειδή τις είπαν κάποιοι, είτε γιατί η κακιά είδηση μετράει περισσότερο από την καλή, είτε γιατί θέλουμε να εκφοβίσουμε τον Λαό, είτε για να κάνουμε τον πολύξερο.

ΣΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛ. ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ ;

Υ.Γ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ!

Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.